Om os

Vi tror på, at energieffektivisering er den vigtigste kilde til at sikre, at der er energi nok til alle i fremtiden. En mere effektiv udnyttelse af energien er ikke blot et godt middel til at bekæmpe de stigende energipriser nu og her, men også det mest effektive værktøj i forhold til at modvirke klimaforandringer og sikre reduktion i udledningen af CO2.

I takt med at klimaforandringerne bliver stadig mere tydelige, er der kommet utallige gode globale initiativer på banen indenfor forskning og udvikling af nye alternative energikilder. Forhåbentlig vil flere af disse en dag betyde at verdenen på et tidspunkt bliver uafhængig af forurenende energifremstilling.

Imidlertid er en af de vigtigste kilder til energi ofte overset – energieffektivitet. Vi skal have mere arbejde ud af mindre energi. Befolkningstallet er prognosticeret til at stige fra 6.5 milliarder i dag til 8.3 milliarder i 2030. Med denne væksthastighed vil energibehovet i verden stige 53% og CO2 udledningen vil stige 55%.

Energieffektivitet i alle aspekter af livet vil hjælpe med at reducere disse tal og både borgere og erhvervsliv kan yde et betydeligt bidrag ved at benytte de bedst mulige teknologier på markedet i forhold til energibesparelser.
Vi er blandt de førende indenfor energistyring og hjælper vores kunder med betydelige energibesparelser i både forbrug og omkostninger – Vel og mærke uden at det går ud over produktionsevne eller effektiviteten. Det er i dagens økonomiske klima sund fornuft kombineret med god forretning og bedre miljø.

Vi holder os løbende orienteret om de nyeste muligheder indenfor energieffektivisering og via vores globale netværk af energikonsulenter, kan vi tilbyde vores kunder en unik adgang til at opnå de bedste resultater indenfor energioptimering.

Selskabets ledelse består af CEO Frank Schyberg (fs@iqenergynordic.com) og COO Jesper Kjærulff (jk@iqenergynordic.com)

Produkter

Free Energy Survey

Contact Us